Foredrag

Videnscenter for demens har en række foredrag til dig, der gerne vil have viden om demens og demensrelaterede emner. Det er foredrag med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål og tid til lidt debat og samtale med andre pårørende.

Formål

Formålet er at give deltagerne grundlæggende viden om demens og fremtidige værktøjer. 

Målgruppe

Foredragene henvender sig til mennesker med demens og pårørende.

Indhold

Foredragene afholdes både forår og efterår i aftentimerne. Foredragene indeholder grundlæggende viden om demens; bl.a. hverdagen med demens, kommunikation og samspil med andre. Emner til foredragene vil variere alt efter behov. Foredragene tager udgangspunkt i overskuelige oplæg, som kan suppleres med små cases og korte film. Undervejs vil der være mulighed for at stille generelle spørgsmål ligesom der er tid til dialog.

Forplejning

Der vil blive serveret kaffe og kage til foredragene.

Priser

Der er mindre udgifter forbundet med foredragene.  

Tilmelding

Du kan ringe til vores åbne rådgivning og høre mere om, hvornår det næste foredrag er, eller tilmelde dig alle foredragene.

OBS: Disse tilbud er midlertidigt lukket ned grundet risiko for udbredelse af COVID-19. Vi melder ud, så snart det er forsvarligt at åbne disse tilbud igen. Du kan tilmelde dig ventelisten, og få direkte besked når tilbuddene åbner op igen.

→ Skriv dig op på ventelisten her

Del indhold

Tilmeld dig Nyt om demens

Du modtager en bekræftelsesmail, når du har trykket Tilmeld.