Foredrag og kurser til pårørende

Vær blandt de første, der får besked om nye kurser og foredrag: tilmeld dig "Nyt om demens" med rød knap til højre →

Aalborg Kommunes Videnscenter for Demens afholder i samarbejde med Aktiv med demens kurser og foredrag for pårørende til personer, der har en demenssygdom.

Foredrag
Foredragsrækkerne er til dig, der gerne vil have viden om demens og demensrelaterede emner. Det er foredrag med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål og tid til lidt debat og samtale med andre pårørende.

OBS: ALLE FOREDRAG UDSAT PÅ UBESTEMT TID.
Udsætningen sker for at forebygge smittespredning af COVID-19. Du kan i stedet gå ind på Aktiv med demens' Youtube-Kanal som i samarbejde med Videnscenter for demens, løbende vil ligge virtuelle foredrag op. Følg med via. dette link: https://www.youtube.com/channel/UCUCkk6gTCqnSThoxBnO0KbA/videos?disable_polymer=

Kurser
Kurserne er til dig, der har mod på at ændre lidt i hverdagen, i forhold til, hvordan du handler i forskellige situationer. Her får du hjælp til hvordan du kan håndtere de forskellige problemer der kan opstå i forhold til samvær og kommunikation.

Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud der er bedst for dig så tal med din demenssygeplejerske eller demensvejleder om det.

Der er mulighed for at deltage i tilbuddene på kryds og tværs, alt efter hvad dit behov måtte være. Vi anbefaler at du som pårørende til en person med en demenssygdom tager imod disse tilbud. De vil hjælpe dig til at håndtere den udfordring det kan være at have demens tæt inde på livet.

Du kan se de samlede tilbud her

Du kan tilmelde dig  de enkelte kurser nedenfor eller hos:

Videnscenter for demens
Hverdage kl. 9.00-12.30
Telefon 99 82 35 10

 

Pårørendetilbud A / Foredragsrække:

Pårørendetilbud A er en foredragsrække hvor du vil kunne få viden om demens generelt og om specifikke emner i relation til demens. Der opkræves 25 kr. for foredrag inklusiv kaffe, the, vand og kage pr. gang.

Du kan tilmelde dig hele foredragsrækken, eller vælge de foredrag ud, du tænker er relevante for dig.

Selv om der er tale om foredrag, er der rig mulighed for at møde og tale med andre pårørende, samt at få svar på de spørgsmål I måtte have om de enkelte emner.

Foredragsrække i efteråret 2020:

 

Pårørende kursus B.

Pårørende kursus B er delt i et kursus for voksne børn og et kursus for ægtefæller og samlevere.

Der er nye hold forår og efterår og du tilmelder dig hele kursus rækken. Det er ikke muligt at tilmelde sig en enkelt gang på disse kurser. Undervisere på kurset er fagpersonale fra Videnscenter for demens.

På kurset vil vi sammen se på, hvordan de problematikker du oplever kan forstås, og hvordan du kan tackle de svære situationer du oplever. Der er kun 12 deltagere på holdet og derfor er der rig mulighed for at få drøftet din egen situation med fagpersoner og hold deltagerne.

Der er selvfølgelig tavshedspligt på kurset.

Kursusbb

 

 

Del indhold

Tilmeld dig Nyt om demens

Du modtager en bekræftelsesmail, når du har trykket Tilmeld.