Fysisk træning

Høj Puls er et træningstilbud til personer med demens i Aalborg Kommune.

Blaa _motion

Høj Puls

Aalborg Kommune tilbyder fysisk træning til mennesker med demens i let til moderat grad. Træningen er opdelt i flere forskellige niveauer, så du kan finde et hold, der passer til dig. 

Formål

Fysisk træning og samvær med andre giver udfordringer til hjerne og krop. Det giver overskud og øget velvære i hverdagen. Ved at træne opnår du fysiske og psykiske forbedringer, som kan hjælpe dig i hverdagen.

Målgruppe

Mennesker med demens i let til moderat grad.

Indhold

Du starter på Høj Puls 1. Der er hjemmebesøg inden opstart og herefter foregår træningen med fysioterapeuter to gange ugentligt i 8 uger. Der trænes på mindre hold, hvor der er også fokus på det sociale og på sammenhæng med den hjemlige situation og træning efterfølgende. Har du lyst, er det muligt at fortsætte på Høj Puls 2 eller 3. 

Kørsel

Er du forhindret i selv at komme frem, kan der bevilges transport til holdene efter kommunens gældende regler. Vær opmærksom på, at der påregnes en egenbetaling. 

Er du interesseret kan du kontakte din egen demenssygeplejerske eller videnscentrets åbne rådgivning på tlf. 99 82 35 10

Del indhold